Garanti

Hos oss får du alltid ett säkert bilköp

Trygghet i form av garanti

Vårt mål är att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen när de köper en bil från oss. Därför erbjuder vi garanti i samband med ditt bilköp. Garantin skyddar bilen mot eventuella problem under en viss tid efter köpet. Det är också ett sätt för oss att visa att vi står bakom våra produkter och tror på deras kvalitet. Beroende på bilens ålder och antal körda mil får man mellan 6-36 månaders garanti. Kontakta oss för att se vad som gäller för just den bilen du är intresserad utav.

Dagens bilar består av avancerad teknik med många komponenter. Därför går vi igenom alla våra bilar med yttersta noggrannhet, och ser till så att alla bilar vi säljer är väldokumenterade och servade. Vi strävar efter återkommande kunder genom att ge våra kunder den trygghet och säkerhet de förtjänar när de köper en bil från oss.

Auto In West är ansluten till Garanti Partner och tar garanti på stort allvar. Vi ser till att man är försäkrad inför oförutsedda skador på bilen innan man ger sig ut på vägarna. Just nu har vi ett samarbete med Trygg Hansa där vi erbjuder våra kunder 2 veckors kostnadsfri bilförsäkring som skyddar dig och din nya bil.

Så om du letar efter en bil med garanti, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta din drömbil och ge dig den trygghet och säkerhet du förtjänar!